Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 واحد فروش و قبل از خرید

پرسش های قبل از خرید سرویس مورد نظر خود که شامل : ویژگی ها، تفاوت ها، قیمت روز ارز محاسبه شده و .. مرتبط با این دپارتمان می باشد.

 پشتیبانی طراحی سایت

هرگونه سوال و یا نیاز به پشتیبانی در مورد طراحی سایت در این قسمت اقدام کنید

 پشتیبانی فروش سخت افزار

جهت خرید سخت افزار سرور کامپیوتر لپ تاپ تبلت و لوازم جانبی از این قسمت استفاده کنید

 abuse

شکایت از ای پی - سوء استفاده-گزارش موارد خلاف قوانین

 واحد خدمات ارزی

پشتیبانی برای پرداختهای ارزی سرورها